3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρόσληψη υπαλλήλου για 24 μήνες ενέκρινε η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, μέσω προγράμματος για άτομα σε ειδικές και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Πρόσληψη διάρκειας 24 μηνών στην ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, από πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.000 ανέργων που ανήκουν σε δύσκολα εξυπηρετήσιμες πληθυσμιακές ομάδες

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενιαίας Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Καρπενησίου συνήλθε πρόσφατα στη 6η Έκτακτη Δια Περιφοράς συνεδρίαση.

Όπως αναφέρθηκε, η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ υπάχθηκε στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 3.000 ανέργων που ανήκουν σε δύσκολα εξυπηρετήσιμες πληθυσμιακές ομάδες-Τ.Α.Α. (DE MINIMIS Καν.1407/2013) για έναν (1) υπάλληλο γραφείου ειδικότητας ΔΕ Πληροφορικής, πλήρους απασχόλησης για διάστημα είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, με μικτή μηνιαία αμοιβή το ποσό των 858 ευρώ, με επιχορήγηση το 75% του μηνιαίου μισθολογικού κόστους από την Δ.ΥΠ.Α.

«Σύμφωνα με το από 06/04/2023 αντίστοιχο συστατικό σημείωμα της Δ.ΥΠ.Α. προτείνεται να καταλάβει τη θέση εργασίας ο κ. Φακίτσας Διονύσιος του Νικολάου και της Πάτρας.  Ενόψει των αναγκών της επιχείρησης και του σημαντικού κοινωνικού οικονομικού οφέλους που προκύπτει από τη συμμετοχή της στο ανωτέρω πρόγραμμα, προτείνεται η έγκριση της πρόσληψης του κ. Φακίτσα Διονύσιου του Νικολάου και της Πάτρας για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία υπογραφή της σύμβασης. Επίσης θα πρέπει να εξουσιοδοτηθεί η Πρόεδρος, προκειμένου να προβεί στις ενέργειες και τη σύναψη και υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης εργασίας», διαβάζουμε στην απόφαση του Δ.Σ. της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση της Προέδρου, και έπειτα από διαλογική συζήτηση, ενέκρινε τη συγκεκριμένη πρόσληψη διάρκειας 24 μηνών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ