29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρώτη εμφάνιση της νέας BMW Σειράς 2







Μετά από πλειάδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών και renderings, η BMW έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες της νέας Σειράς 2, μαζί με λίγα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι Βαυαροί δεν έχουν διάθεση ακόμα να δώσουν λεπτομέρειες για το νέο τους κουπέ. Το καμουφλάζ είναι έντονο, αφήνοντας να δούμε μόνο μέρος των φωτιστικών σωμάτων εμπρός-πίσω, τη γραμμή της οροφής και τα μεγάλα «νεφρά» στη μάσκα, που εδώ –όπως φαίνεται- θα παραμείνουν οριζόντια και δεν θα ακολουθήσουν το αμφιλεγόμενο μοτίβο της Σειράς 4.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, η BMW αναφέρει πως η κορυφαία M240i (που βλέπουμε στα καμουφλαρισμένα καρέ) αποδίδει πλέον 34 άλογα περισσότερα. Ο 3λιτρος εν σειρά εξακύλινδρος τούρμπο ανακοινώνεται στους 374 ίππους (από 340 της σημερινής), σε συνεργασία με σύστημα τετρακίνησης και 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η κατανομή βάρους πλησιάζει το 50-50, ενώ η τετρακίνηση αναφέρεται με πισωκίνητη κατανομή και διαφορικό M Sports στον πίσω άξονα. Η ανάρτηση είναι 12% σκληρότερη και τα μετατρόχια είναι φαρδύτερα εμπρός-πίσω. Η επιτάχυνση αναμφισβήτητα θα είναι ταχύτερη από τα 4,4 δλ. που χρειάζεται η σημερινή xDrive για το 0-100 χλμ./ώρα, κατεβαίνοντας στην περιοχή των 4 δλ.

Η νέα Σειρά 2 αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του καλοκαιριού, αλλά για τη M2 θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ντεμπούτο της μικρότερης M δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν το 2023.

The post Πρώτη εμφάνιση της νέας BMW Σειράς 2 appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ