1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος στα Άγραφα. Παμψηφεί η Αννέτα Κοτρώνα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο – “Μια απόφαση ορόσημο στα χρονικά του Δήμου Αγράφων”

από την έντυπη έκδοση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων συνεδρίασε, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, για την εκλογή προεδρείου του νέου Δ.Σ. και της νέας πανίσχυρης πλέον Δημοτικής Επιτροπής του δήμου, η οποία διαχειρίζεται ένα μεγάλο τμήμα των αποφάσεων, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία. Πριν την εκλογική διαδικασία, το Δημοτικό Συμβούλιο έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Η κα Αννέτα Κοτρώνα, από την ομάδα του δημάρχου κ. Αλέξη Καρδαμπίκη, εκλέχθηκε πρόεδρος του ΔΣ, γεγονός ιστορικό, καθώς είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων.  Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κ. Ηλίας Τσιγαρίδας, όπως συνηθίζεται από την ομάδα της αντιπολίτευσης, ενώ γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ανδρέας Ροπόδης, από την ομάδα του δημάρχου.

Η νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων έκανε την εξής δήλωση: “Ξεχωριστή τιμή και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη, αλλά και πρόκληση να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις του νέου ρόλου, αποτελεί για μένα η σημερινή ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να με εκλέξει πρόεδρο. Μια απόφαση ορόσημο στα χρονικά του Δήμου Αγράφων, καθώς πρώτη φορά εκλέγεται γυναίκα πρόεδρος στο ανώτερο όργανο διοίκησης του δήμου, το Δημοτικό Συμβούλιο. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχό μας κ. Καρδαμπίκη Αλέξη που μου εμπιστεύτηκε τη θέση αυτή, καθώς και όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την ψήφο εμπιστοσύνης. Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική θητεία!”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ