29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Αυτό ήταν το σχέδιο πτήσης – Συλλυπητήρια από την Πολιτική Αεροπορία

Τα συλλυπητήρια της στους οικείους των δύο επιβαινόντων που έχασαν σήμερα τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου Ηλείας στο χωριό Χαριά εκφράζει η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με την ΥΠΑ για το αεροπορικό συμβάν έχει επιληφθεί η Επιτροπή Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ).

Click4more: Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Συνετρίβη μόλις 100 μέτρα από το πατρικό του κυβερνήτη

Το διθέσιο μονοκινητήριο υπερελαφρό (ultralight) αεροσκάφος απογειώθηκε στις 11 το πρωί από τον αερολιμένα Μεσολογγίου με δύο (2) επιβαίνοντες. Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, που είχε καταθέσει στις υπηρεσίες του αερολιμένα Ακτίου, το αεροσκάφος θα πραγματοποιούσε ιδιωτική πτήση μέγιστης διάρκειας 2,5 ωρών στις περιοχές του Μεσολογγίου-Ανδραβίδας-Αράξου και επιστροφή στο Μεσολόγγι. Ανατολικά του Πύργου και στη περιοχή του χωριού Χαριά κατέπεσε.

To άρθρο Πτώση αεροσκάφους στην Ηλεία: Αυτό ήταν το σχέδιο πτήσης – Συλλυπητήρια από την Πολιτική Αεροπορία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ