28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πόσο κάνει ένα νέο Lada Niva για τη «Μήδεια»;








Πριν από λίγες εβδομάδες η «Μήδεια» έντυσε στα λευκά όλη σχεδόν τη χώρα μας και την πάγωσε για τα καλά, δημιουργώντας παράλληλα πολλά προβλήματα. Πολλοί συμπολίτες μας εγκλωβίστηκαν στα χιόνια, αφού σε πολλές περιοχές το άσπρο αυτό πέπλο ήταν αρκετά παχύ και έκανε αδύνατη την όποια μετακίνηση.

Ως από μηχανής θεός, εμφανιζόταν κάποιο εκχιονιστικό μηχάνημα για να ανοίξει το δρόμο, αλλά και να ρίξει αλάτι. Ένα τέτοιο ιδανικό όχημα για τέτοιες καταστάσεις, είναι και το εικονιζόμενο καινούργιο εκχιονιστικό Lada Niva, το οποίο φέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο εμπρός τμήμα του αμαξώματός του έχει προσαρτηθεί η λεπίδα μαζί με προβολείς, ενώ πίσω υπάρχει η αλατιέρα. Μάλιστα, είναι πτυσσόμενη και έτσι αν χρειαστεί μπορεί να μετακινηθεί, για να ανοίξει η πόρτα του πορτ μπαγκάζ. Επιπλέον, το εκχιονιστικό Niva διαθέτει ενισχυμένα ελατήρια, ηλεκτρικά παράθυρα, ραδιόφωνο, υδραυλικό τιμόνι και προστασία κάτω από το αμάξωμα.

Την κίνησή του αναλαμβάνει το γνωστό παλαίμαχο μηχανικό σύνολο των 1.7 λτ., ισχύος 83 ίππων στις 5.000 σ.α.λ. και την ροπή των 129 Nm στις 4.000 σ.α.λ.  Το Euro 6 μηχανικό αυτό σύνολο καταναλώνει 9,8 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει 226 γρ./χλμ. CO2. Η τιμή για το αυτοκίνητο (καινούργιο) μαζί με τα παρελκόμενα είναι στις 26.990 ευρώ, από εταιρεία που βρίσκεται στη Λειψία, Γερμανία.

The post Πόσο κάνει ένα νέο Lada Niva για τη «Μήδεια»; appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ