18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ: Δυναμικές κινητοποιήσεις αν δεν στελεχωθούν τα Λιμεναρχεία

Με δυναμικές κινητοποιήσεις προειδοποιεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ), “αν δεν ενισχυθούν τα Λιμεναρχεία και δεν απεγκλωβιστούν οι μεταθέσεις, που εκκρεμούν εδώ και χρόνια”.

‘Τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη διοίκηση, που να υποδηλώνει ότι αναγνωρίζεται η προσφορά και το έργο των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ” τόνισαν μετά τη συνάντηση που είχαν με στελέχη της Λιμενικής υπηρεσίας Κω, ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσιάνος και ο Ταμίας Χρήστος Γαλάνης της ΠΟΕΠΛΣ.
Η διοίκηση της Ομοσπονδίας επιρρίπτει ευθύνες στα αρμόδια Υπουργεία “για τη διόγκωση των προβλημάτων των Λιμενικών με σημαντικότερα αυτό της αποψίλωσης σε ανθρώπινο δυναμικό, ιδιαίτερα εκείνων, που υπηρετούν στα πλωτά μέσα και στο κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και το πάγωμα των μεταθέσεων”.

“Τα όρια των συναδέλφων μας”, τόνισαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΠΛΣ “έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η απογοήτευση κυριαρχεί σε στελέχη, τα οποία επιχειρούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή”.
Αποφάσεις για τις επόμενες δράσεις της θα πάρει η Ομοσπονδία από κοινού με τις Ενώσεις Δωδεκανήσου, Χίου-Σάμου-Ικαρίας και Λέσβου-Λήμνου-Αγίου Ευστρατίου, αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των προβλημάτων.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ