28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ρήξη έσω πλαγίου ο Ογκμπόε

 

Η Λάρισα θα πρέπει να πορευτεί για τουλάχιστον 1,5 μήνα χωρίς τον βασικό της επιθετικό, καθώς η μαγνητική του 28χρονου επιβεβαίωσε τους φόβους για τη σοβαρότητα του τραυματισμού που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον συντοπίτη Απόλλωνα.

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο Μάριος Ογκμπόε υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, ενώ ευχήθηκε να επιστρέψει δυνατός ώστε να συμβάλλει με τα γκολ του στην πολυπόθητη κατάκτηση της ανόδου.

Η ανακοίνωση των “βυσσινί”:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Μάριος Ογκμπόε, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι κατά τον τραυματισμό του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων και κατά την εκτίμηση του εξαίρετου γιατρού της ομάδας μας, χειρουργού ορθοπαιδικού, κ.Γεωργίου Μπασδέκη, ο Ογκμπόε θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα έξι συνολικά εβδομάδων.

Ευχή όλων μας είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ μας, με τα 4 γκολ και την σπουδαία προσφορά στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να επιστρέψει στη δράση δυνατός και έτοιμος να συμβάλλει με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζει, για να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος την σεζόν την πολυπόθητη κατάκτηση της ανόδου!».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ