18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στη Marfin: «Δένουν» τουλάχιστον 2 άτομα με την επίθεση

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στη Marfin: «Δένουν» τουλάχιστον 2 άτομα με την επίθεση

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Κυριακάτικου τύπου, υπάρχουν στοιχεία σε βάρος τουλάχιστον 2 ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στη Marfin που στοίχισε ανθρώπινες ζωές, ανάμεσά τους και ενός αγέννητου παιδιού…

Στο μικροσκόπιο των αρχών φαίνεται πως έχει μπει μια γυναίκα αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι ο καθοδηγητής της επίθεσης, που έγινε στις 5 Μαΐου του 2010.

 

Σύμφωνα με το MEGA, η επαναδιερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού της Marfin, φαίνεται να στηρίζεται και σε κρίσιμη μαρτυρία ατόμου του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που γνώριζε πρόσωπα και λεπτομέρειες για τους δράστες, τις κινήσεις τους, εκείνη την μοιραία μέρα.

Με βάση αυτή τη μαρτυρία αναζητήθηκε νέο οπτικό υλικό, στοχευμένο για 4 με 5 υπόπτους, για το φονικό εμπρησμό της Marfin αλλά και για τον εμπρησμό σε βιβλιοπωλείο στην οδό Σταδίου.

Μάλιστα, η ίδια ομάδα υπόπτων, φέρεται να έκανε εμπρηστικές επιθέσεις σε εφορία και σε γραφεία νομαρχίας, στην πλατεία Συντάγματος. 

Τις επόμενες ημέρες, αναμένονται εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση.

 

To άρθρο Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στη Marfin: «Δένουν» τουλάχιστον 2 άτομα με την επίθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ