19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ροδόπη: Στήνεται θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Κομοτηνή

Για πρώτη φορά η Κομοτηνή θα έχει το δικό της Χριστουγεννιάτικο Πάρκο. Στο άλσος πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στο κέντρο της πόλης, μια ανάσα από την ήδη στολισμένη κεντρική πλατεία,συνεργεία του δήμου στήνουν το πρώτο θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο.

Οι πρώτες κατασκευές που έχουν ήδη τοποθετηθεί στην είσοδο του πάρκου θυμίζουν πύργο βγαλμένο από παραμύθι. Κάστρα και ιππότες. Πύργοι και Πριγκίπισσες, ξωτικά και καλές μάγισσες υπόσχονται ότι θα περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους.

Οι εργασίες τοποθέτησης των κατασκευών και σύνθεσης του θεματικού πάρκου συνεχίζονται εντατικά με το κάθε ξεχωριστό κομμάτι που προστίθεται να «κλέβει» βλέμματα μαζί κι εντυπώσεις των διερχόμενων πολιτών.

Σε εξέλιξη και η τοποθέτηση ξύλινων σπιτιών από όπου, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον επαγγελματιών, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν αλμυρές και γλυκές γεύσεις με άρωμα Χριστουγέννων.

Τα μικρά παιδιά με τη συνοδεία των γονιών τους, αλλά και των ξωτικών που θα περιμένουν στις εισόδους,θα κάνουν μια βόλτα και στο σπιτάκι του Άη Βασίλη, εκεί θα συναντούν κι άλλες γνώριμες, αγαπημένες, Χριστουγεννιάτικες φιγούρες, όπως αυτή του Καρυοθραύστη, του Ρούντολφ, της Βασίλισσας του χιονιού. Παίζοντας, δημιουργώντας και ζώντας σε παραμύθι τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν σίγουρα μαγική αστερόσκονη, που κάνει τα μικρά παιδιά χαρούμενα και τους μεγάλους για λίγο παιδιά.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ