29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Τι λέει ο ιατροδικαστής για την υπόθεση

Το 8χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο, όπως όλα δείχνουν έχει πέσει θύμα βιασμού, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να φτάσουν στον άνθρωπο που προχώρησε στην ανατριχιαστική αυτή πράξη…

Το παιδί, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού κι αφού του παρασχέθηκαν όλες οι απαιτούμενες ιατρικές ενέργειες, στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό κέντρο μέριμνας για παιδιά.

Εκεί βρίσκεται υπό την διαρκή παρακολούθηση παιδοψυχολόγων, παιδιάτρων και κοινωνικών λειτουργών.

Επίσης, έχει αφαιρεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού από την μητέρα του, η οποία κλήθηκε για κατάθεση, όπως άλλωστε θα γίνει και με άλλα συγγενικά πρόσωπα του μικρού κοριτσιού. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει πώς μπορεί να προκλήθηκε ο τραυματισμός της κόρης της, αλλά κι ότι δεν υποψιάζεται κάποιο άτομο.

Ρόδος: Τι λέει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το 8χρονο κορίτσι, μιλώντας στο newsit.gr τονίζει πως «μετά την εξέταση του παιδιού προέκυψαν κάποια θετικά ευρήματα σχετικά με κακοποίηση με την ευρεία έννοια, δεν χαρακτηρίζεται ακόμα κακοποίηση. Ευρήματα τα οποία δεν αναμένονται σε κοριτσάκι 8 χρόνων. Αυτό ξεκίνησε μια έρευνα στο περιβάλλον για να εξεταστούν οι συνθήκες και να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει και από ποιον».

Εξέτασαν και τα αδερφάκια της 8χρονης

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί, τα τρία αδέρφια της οκτάχρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά εξετάστηκαν κι αυτά από γιατρούς προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν πέσει θύματα κάποιου ατόμου με αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις. Ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα ίχνος που να οδηγούσε στο παραπάνω σενάριο.

Τα παιδιά, όπως αποφάνθηκαν οι ειδικοί, δεν έχουν πέσει θύματα ασελγών πράξεων.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου.

To άρθρο Ρόδος – Βιασμός 8χρονης: Τι λέει ο ιατροδικαστής για την υπόθεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ