25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σάουθγκεϊτ: «Είμαι χαρούμενος για το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες μου το παιχνίδι»

 

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, μετά την ισοπαλία με τις ΗΠΑ (0:0), αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήταν πολύ δύσκολο να κάνει η ομάδα του μια αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή απέναντι στο Ιράν, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για το σύνολο του Γκρεγκ Μπερχάλτερ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανέφερε πως τα “τρία λιοντάρια” βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, μετά και το σημερινό βαθμό, ενώ με νίκη απέναντι στην Ουαλία θα πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο και αυτός είναι ένας λόγος να είναι αισιόδοξοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε ένα παιχνίδι όπως ακριβώς περίμενα. Οι ΗΠΑ είναι καλός αντίπαλος, πολύ αθλητικός. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο μετά από μία τόσο υψηλού επιπέδου εμφάνιση να το επαναλάβουμε, οπότε είμαι χαρούμενος για το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες το ματς.

Θα μπορούσαμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου να είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα, όμως δείξαμε ότι είμαστε ανθεκτικοί απέναντι σε αντιπάλους που μας ασκούν πίεση. Ελέγξαμε καλά το παιχνίδι από πίσω αλλά δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε μία καθαρή ευκαιρία.

Έτσι είναι τα ποδοσφαιρικά τουρνουά, δεν πρόκειται να συνεχίσουμε χωρίς να έχουμε και τέτοιες βραδιές, όπου θα χρειαστείς να δείξεις πως διαθέτεις και διαφορετικές αρετές για να πάρεις αποτέλεσμα.

Απέναντι στην Ουαλία θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ο ένας βαθμός απόψε μας δίνει ασημένιο μετάλλιο. Είμαστε σε πολύ δυνατή θέση στη μάχη της πρόκρισης. Με νίκη στο τελευταίο ματς παίρνουμε και την πρώτη θέση στον όμιλο».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ