18 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σέρρες: Silver alert για τον 86χρονο από τον Άγιο Δημήτριο Βισαλτίας που δεν έχει βρεθεί ακόμη

Silver alert εκδόθηκε για τον 86χρονο από τον Άγιο Δημήτριο Βισαλτίας, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη όταν πήγε σε περιοχή δίπλα στο Καστανοχώρι για να κόψει ξύλα.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες που έχουν γίνει δεν έχουν αποδώσει καρπούς αν και σήμερα στην περιοχή βρέθηκαν πολλοί κυνηγοί, χωρίς όμως να βρούνε κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με τον 86χρονο.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι «Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από τις Σέρρες. Ο Ιωάννης Ιατρούδης, 86 ετών, εξαφανίστηκε. Ο ηλικιωμένος αναχώρησε από το σπίτι του, στον Άγιο Δημήτριο του δήμου Βισαλτίας Σερρών, το μεσημέρι της  21/09/022, με το τρακτέρ του, για να πάει να κόψει καυσόξυλα, στο χωριό Καστανοχώρι. Το τρακτέρ του αγνοούμενου βρέθηκε σε ορεινή περιοχή στην περιοχή του Καστανοχωρίου, όμως ο ίδιος όχι. Έκτοτε αγνοείται.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι αδύνατος.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το απόγευμα της 25/09/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ