26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Παντελής Θαλασσινός, χάρισε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι στο κοινό του Καρπενησίου [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]

Έναν σπουδαίο ερμηνευτή απόλαυσε το κοινό του Καρπενησίου, το βράδυ της Τετάρτης (28/12)

Ο Παντελής Θαλασσινός τραγούδησε στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτές Χειμώνα 2022-‘23» του Δήμου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, χαρίζοντας ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι με τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο και τον έχουν καταξιώσει επί πολλές δεκαετίες.

ΒΙΝΤΕΟ

Το 2ωρο πρόγραμμα περιλάμβανε επιλογές τραγουδιών από το σύνολο της δισκογραφίας του Παντελή Θαλασσινού, που με την ξεχωριστή χροιά του ερμήνευσε διαχρονικά και αγαπημένα κομμάτια όπως «Ανάθεμά σε», «Εισιτήριο στην τσέπη σου», «Τα Σμυρναίϊκα τραγούδια», «Καράβια Χιώτικα», «Του παραδείσου λεμονιά», «Ποτέ μου δε μιλώ γι’ αυτή», «Ν’ αγαπάς» κ.α. Σύστησε, επίσης, στο κοινό τραγούδια από τον νέο του δίσκο με τίτλο «Αινίγματα», ενώ θυμήθηκε και την εποχή των «Λαθρεπιβατών». Μαζί του επί σκηνής ήταν η εξαιρετική Νάνα Μπινοπούλου, καθώς και ένα επιτελείο ικανότατων μουσικών.

«Μια ξεχωριστή βραδιά απολαύσαμε, με τις μελωδίες και τα τραγούδια του μοναδικού Παντελή Θαλασσινού στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο και αποχαιρετάμε το 2022 με τον πιο όμορφο τρόπο», αναφέρει ο Δήμος Καρπενησίου.

Τα Ευρυτανικά ΝΕΑ και το evrytanika.gr ήταν χορηγοί επικοινωνίας της χθεσινοβραδινής συναυλίας και σας μεταφέρουν με εικόνα και ήχο όσα έγιναν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ