24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Σαϊνι» πετσόκοψε Suzuki Swift αντί να πάρει το 3θυρο





Κάποια αυτοκίνητα διεκδικούν Όσκαρ ατυχίας. Όχι λόγω κάποιου απίθανου περιστατικού στο οποίο έτυχε να είναι μέρος ή κάποιας πρωτοφανούς συγκυρίας. Το σύνολο της ατυχίας τους επικεντρώνεται σε έναν και μόνο λόγο: τον ιδιοκτήτη. Δείτε αυτό το κακόμοιρο Suzuki Swift Sport προηγούμενης γενιάς.

Αγοράστηκε καινούργιο στην Κίνα, το 2017, από έναν ενθουσιώδη νεαρό που ήθελε να απολαύσει τα 136 άλογα και 160 Nm του ατμοσφαιρικού 1.6, μαζί με τα 8,2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και τα 205 χλμ.ώρα τελικής, σε συνδυασμό με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο και σπιρτόζικη οδική συμπεριφορά. Ένα ιδανικό πακέτο για όποιον αναζητούσε ένα fun to drive αυτοκίνητο, σε προσιτή τιμή και χωρίς εξάρσεις σε ιπποδυνάμεις κλπ. Ο εν λόγω Κινέζος, λοιπόν, έγινε κάτοχος ενός 5θυρου και κίτρινου Swift Sport. Λίγο αργότερα πάντως, αποδείχθηκε πως τελικά μάλλον ήθελε το 3θυρο. Η ενδεδειγμένη επιλογή θα ήταν να πούλαγε αυτό το Swift και να έπαιρνε ένα με τρεις πόρτες. Το μικρό Suzuki ήταν διαθέσιμο και με τους δυο τύπους αμαξώματος σε πολλές αγορές, μεταξύ αυτών και η Κίνα. Αλλά το ενδεδειγμένο για ορισμένους είναι απλησίαστη σκέψη.

Αντί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο ή, απλούστερα, να το έπαιρνε 3θυρο εξαρχής, ο άνθρωπος αποφάσισε να «εξαφανίσει» τις δυο πίσω πόρτες! Αφαίρεσε τις χειρολαβές και τις συγκόλλησε στο αμάξωμα, προσθέτοντας γέμιση στους αρμούς για να επιτευχθεί η ομοιογένεια στη λαμαρίνα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς προφίλ το Swift Sport φαίνεται σαν να έχει δυο μικρές πόρτες και έναν ανεξήγητα μεγάλο χώρο πίσω από αυτές να χάσκει, ενώ και το έξτρα κρύσταλλο στα πίσω παράθυρα φανερώνει την 5θυρη καταγωγή του ιαπωνικού hot hatch.

The post «Σαϊνι» πετσόκοψε Suzuki Swift αντί να πάρει το 3θυρο appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ