30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε Δυτική Φραγκίστα, Φουρνά & Πλάτανο Κλειτσού, το Κέντρο Πρόληψης “Αλκυόνη” – Δράσεις σε σχολεία της Ευρυτανίας (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι επισκέψεις και δράσεις σε σχολεία της Ευρυτανίας, από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ευρυτανίας «Αλκυόνη».

Την Πέμπτη 11 Απριλίου το Κέντρο Πρόληψης πραγματοποίησε δράσεις στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Δυτικής Φραγκίστας.  Πραγματοποιήθηκαν δυο δράσεις, η πρώτη αφορούσε τα μεγαλύτερα παιδιά και είχε ως στόχο την κατανόηση διάφορων μορφών συμπεριφοράς που χρωματίζουν την επικοινωνία και δυσκολεύουν τη συνύπαρξη με τους άλλους. Η δεύτερη δράση υλοποιήθηκε με τα μικρότερα παιδιά όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να εκφραστούν για τους ίδιους αλλά και για τα πρόσωπα που αγαπούν αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. «Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους του Δημοτικού Σχολείου κα Ευθυμίου Χριστίνα και τον κ. Βυζιώτη Άγγελο και την Νηπιαγωγό του Νηπιαγωγείου Δυτικής Φραγκίστας κα Σουφλέρη Ευαγγελία για την φιλοξενία και την συνεργασία», αναφέρει η «Αλκυόνη».

Στη Δυτ. Φραγκίστα

Την Τρίτη 16 Απριλίου το Κέντρο Πρόληψης πραγματοποίησε δράσεις στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Φουρνάς και Πλατάνου Κλειτσού και του Νηπιαγωγείου Φουρνάς. «Μιλήσαμε για τα είδη των εξαρτήσεων και για τους τρόπους αποφυγής τους μέσω της πρόληψης. Ευχαριστούμε θερμά την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Φουρνάς κα Παναγιώτα Διαμαντή, την δασκάλα του Νηπιαγωγείου Φουρνάς Χρυσάνθη Δαμιανού και την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Πλατάνου κα Ανατολή Καραμήτσου για την φιλοξενία και την συνεργασία», διαβάζουμε.

Στη Φουρνά
Στον Πλάτανο Κλειτσού
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ