29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε εκλογές οι Καρπενησιώτες της Αθήνας, στις 11 Δεκεμβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας «το Βελούχι» προκήρυξε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών του Συλλόγου Καρπενησιωτών Αθήνας «το Βελούχι», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου, Μακεδονίας 1 και Τρίτης Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα εξής: Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, Οικονομικός απολογισμός – έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, Ψηφοφορία επί των απολογισμών και απαλλαγή του ΔΣ από κάθε ευθύνη, Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια αρχαιρεσιών.
Δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση και δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη. Υποψηφιότητες υποβάλλονται στην πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, έως 3 ημέρες πριν από την διενέργεια της εκλογής (δηλαδή έως τις 12.00 μ.μ. της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου 2022), είτε με έγγραφη δήλωση, είτε με έγγραφη πρόταση τριών μελών, που μπορούν να προτείνουν δύο το πολύ υποψηφίους.

Οι δηλώσεις και οι προτάσεις υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932490093, 6976762626, email: [email protected].

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ