Μέχρι την Τρίτη (10/9) οι εγγραφές στη ΣΑΕΚ (ΔΙΕΚ) Καρπενησίου – Οι 4 νέες ειδικότητες θα λειτουργήσουν από το νέο εξάμηνο

Μέχρι την Τρίτη (10/9) οι εγγραφές στη ΣΑΕΚ (ΔΙΕΚ) Καρπενησίου – Οι 4 νέες ειδικότητες θα λειτουργήσουν από το νέο εξάμηνο

Οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης, τα γνωστά ΙΕΚ (άλλαξαν τίτλο πριν λίγους μήνες), προσφέρουν ποιοτική μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατάρτιση σε ποικίλα αντικείμενα σπουδών, παρέχοντας στους σπουδαστές τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας. Παράλληλα, παρέχουν ευκαιρίες για διά βίου εκπαίδευση και επιμόρφωση, επιτρέποντας σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να ανανεώνουν και να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους.

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, οι νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στη ΣΑΕΚ Καρπενησίου, κατά το έτος κατάρτισης 2024-2025, είναι συνολικά τέσσερις (4), οι εξής: Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ, Γραφιστική Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef).

Η υποβολή αιτήσεων από όλους τους ενδιαφερόμενους-απόφοιτους λυκείου ξεκίνησε από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024 και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου (στις 15:00). Στη ΣΑΕΚ Καρπενησίου θα φοιτήσουν και επιτυχόντες μέσω της διαδικασίας του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ΕΔΩ. Δείτε πιο αναλυτικά, στη σελίδα της ΣΑΕΚ Καρπενησίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ