29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε νέα εποχή το ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου. Δράσεις θεάτρου, τέχνης, αθλητισμού, περιηγήσεων, εντάσσονται στο πρόγραμμα

Σε νέα εποχή εισέρχεται το ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου, προγραμματίζοντας και υλοποιώντας πρωτοβουλίες για την πιο ενεργή παρουσία των μελών στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου

από την έντυπη έκδοση

Να εισέλθει πιο δυναμικά στη ζωή της τοπικής κοινωνίας, καθιερώνοντας την παρουσία των μελών του στο τοπικό γίγνεσθαι, φιλοδοξεί το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Καρπενησίου. Η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, η σύζευξη των ηλικιών σε κοινούς στόχους και οράματα, η δυναμική παρουσία του ηλικιωμένου στην τοπική ζωή, είναι κάποιες από τις δυναμικές συνιστώσες του θεσμού.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29/5) στο ΚΑΠΗ του Δήμου Καρπενησίου μεταξύ των μελών του, των εργαζομένων και του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Καρπενησίου, Νίκου Σουλιώτη. Στη συνάντηση, η αρμόδια αντιδήμαρχος, Σοφία Ζαλοκώστα, παρουσίασε τα νέα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, καθώς και τις δράσεις που οργανώθηκαν και ξεκίνησαν ήδη να υλοποιούνται, ενώ αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία και την αύξηση των μελών του κέντρου.

«Τα παρευρισκόμενα μέλη άκουσαν με μεγάλο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον νέο σχεδιασμό και τις στοχευμένες και ποιοτικές δράσεις δηλώνοντας την ανάγκη αλλά και την επιθυμία τους για συμμετοχή», αναφέρει σε ανακοίνωση ο δήμος.

Οι δράσεις που είναι “στα σκαριά” ή ήδη έχουν ξεκινήσει, αφορούν: Θεατρικό Εργαστήρι, Εικαστικά εργαστήρια – Προγράμματα Δια βίου Μάθησης, Ημερίδες υγείας και πρόληψης – Συμβουλευτική, Αθλητισμό και Τρίτη ηλικία – Πρόγραμμα γυμναστικής, Εξορμήσεις – Εκδρομές. Το πρόγραμμα δράσεων θα ανακοινώνεται στις αρχές κάθε μήνα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ