2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Ευρυτανίας στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Τοπικοί σύλλογοι και φορείς κόβουν βασιλόπιτες

Μέσα σε ζεστό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024, στην καφετέρια “Cinema”, στο Καρπενήσι.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, ευλογία και δύναμη για τη νέα χρονιά. Η Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων, Μαρία Σαξώνη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεργασία και την εργατικότητά τους, με κοινό στόχο το καλό του τόπου και των ανθρώπων του. Χαιρετισμούς απηύθυναν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής και Δασικής Πολιτικής, Κατερίνα Καλαντζή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Θωμάς Ευαγγελογιώργος και η Αντιδήμαρχος Δήμου Καρπενησίου Βιβή Κόγια· το παρών έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ίβρος.

Ακολούθησε η προσφορά των κομματιών της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις Διευθύνσεις και τα Τμήματα της ΠΕ Ευρυτανίας, ενώ ο Σύλλογος Υπαλλήλων πρόσφερε μπουφέ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ