28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας – Οι δηλώσεις Παπαντζίμα-Καλύβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ατμόσφαιρα ζεστή, η ΕΠΣ Ευρυτανίας και ο ΣΔΠ Ευρυτανίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

από την έντυπη έκδοση

Με ευχές για υγεία το 2024 και ομαλή ολοκλήρωση του τοπικού πρωταθλήματος, έγινε πρόσφατα η κοπή βασιλόπιτας της ΕΠΣ Ευρυτανίας και του Συνδέσμου Διαιτητών. Οι άνθρωποι του τοπικού ποδοσφαίρου αντάλλαξαν ευχές για το 2024 και εξέφρασαν την αισιοδοξία πως, παρά τα προβλήματα, το πρωτάθλημα των έξι ομάδων θα ολοκληρωθεί ομαλά.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γιώργος Παπαντζίμας, καλωσόρισε στα γραφεία της Ένωσης παράγοντες, προπονητές, διαιτητές και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια. «Ευχαριστούμε που είστε και φέτος εδώ. Λίγοι είμαστε, λίγοι μείναμε, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», σημείωσε στον χαιρετισμό του και συνεχάρη άπαντες για τον «τεράστιο αγώνα» που καταβάλλουν σε μια δύσκολη, από πολλές απόψεις, ποδοσφαιρική χρονιά. «Έχω, όμως, αισιοδοξία και βλέπω ότι θα καταφέρουμε ώστε, αν μη τι άλλο, αυτό το πρωτάθλημα να τελειώσει», επεσήμανε ο πρόεδρος και εξέφρασε τη διαρκή στήριξη της ΕΠΣΕ προς τα σωματεία της Ευρυτανίας· «θα είμαστε συνέχεια κοντά σας, υλικά και ηθικά, με όποιον τρόπο χρειαστεί», ανέφερε.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Ευρυτανίας, Γιάννης Καλύβας, ο οποίος εμφανίστηκε, επίσης, αισιόδοξος πως το τοπικό ποδόσφαιρο θα ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εκτιμώντας πως το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί ομαλά και εκφράζοντας ευχαριστίες προς τους διαιτητές-μέλη του ΣΔΠ και την Ένωση.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ιδιαίτερη μνεία έγινε στην αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλουν οι Μικτές της ΕΠΣ Ευρυτανίας απέναντι σε πολύ ισχυρότερες Ενώσεις. Το φλουρί των διαιτητών κέρδισε ο Λάμπρος Κολοκώτσιος και της Ένωσης ο Γ.Γ. του Δ.Σ., Παναγιώτης Κολλημένος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ