16 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε ρυθμούς Eurovision: Έτοιμος ο Βίκτωρ Βερνίκος για τη μεγάλη γιορτή της μουσικής – Τι λέει ο Κωνσταντίνος Ρήγος

Για τις πυρετώδεις προετοιμασίες, μία ανάσα πριν τον Ημιτελικό της Eurovision, μίλησε απευθείας από το Λίβερπουλ – εκεί που χτυπά η καρδιά του διαγωνισμού τραγουδιού – ο σκηνοθέτης της ελληνικής αποστολής Κωνσταντίνος Ρήγος, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πόλη της Αγγλίας.

«Η ατμόσφαιρα στην πόλη είναι πάρα πολύ γιορτινή. Η πόλη είναι στα χρώματα της Eurovision και ο κόσμος έχει αρχίσει και γίνεται πολύχρωμος. Κάναμε τις δύο πρώτες πρόβες μας και ήταν εξαιρετική η απόδοση του Βίκτωρα αλλά και ταυτόχρονα η αποδοχή των ξένων στο πώς είδαν τον Βίκτωρα στη σκηνή. Γράψανε ήδη ότι είναι βασιλιάς στη σκηνή παρότι είναι 16 χρονών. Αυτό του έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση και παράλληλα όλο αυτό που έχουμε φτιάξει, που τον έχουμε αγκαλιάσει για να του δώσουμε ενέργεια, τον έχει βοηθήσει πολύ και η σημερινή πρόβα ήταν εξαιρετική», δήλωσε ο κ. Ρήγος.

Γαι τον Βίκτωρα Βερνίκο, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ο σκηνοθέτης τόνισε: «Ακριβώς την αυτοπεποίθησή του θέλαμε και όλη η συμμετοχή μας να έχει αυτό το καινούργιο που φέρνει εκείνος μουσικά, αλλά και ταυτόχρονα να φέρουμε κάτι από Ελλάδα».

Σημείωσε ακόμη ότι «μέχρι την Πέμπτη έχουμε πολλές πρόβες, εκτός τις πρόβες στο στούντιο. Εμείς κάνουμε καθημερινά πρόβες και σε άλλο χώρο για να μελετήσουμε την κάθε λεπτομέρεια στα πλάνα. Έχουμε ακόμα τις πρόβες με τα κοστούμια της Τρίτης, την πρώτη γενική πρόβα. Την Τετάρτη ο Βερνίκος θα κάνει εμφανίσεις στο Βίλατζ της Γιουροβίζιον σε πολλά μέρη».

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ