25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού» μετονομάστηκε η σελίδα των φίλων της παλιάς διοίκησης της ΜΚΟ στο Facebook (video)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Μετά τη χθεσινή πρώτη αντίδραση των δικηγόρων του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, έγινε γνωστό ότι η οργάνωση άλλαξε όνομα και λογότυπο στα social media. Συγκεκριμένα οι διαχειριστές της σελίδας της δομής που πρόσκεινται στην παλιά διοίκηση ενημέρωσαν πως η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού» και ότι δεν έχουν καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. που διόρισε η κυβέρνηση.

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση» έγραψαν στη νέα σελίδα στο Facebook οι υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου.

Μέχρι την Παρασκευή (2/12) στη σελίδα της Κιβωτού στο Facebook τίποτα δε μαρτυρούσε τα όσα είχαν καταγγελθεί για την ΜΚΟ από την στιγμή που έγινε γνωστή η πρώτη καταγγελία ενός 19χρονου σήμερα αγοριού, πρώην φιλοξενούμενου της Οργάνωσης. Η ιστοσελίδα ήταν γεμάτη αναρτήσεις με φωτογραφίες των υψηλόβαθμων στελεχών της οργάνωσης που βρίσκονται υπό δικαστικό και αστυνομικό έλεγχο για οικονομικές ατασθαλίες, κακοποιήσεις και σεξουαλική παρενόχληση.

δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου, έκαναν λόγο για  παράνομη και αυθαίρετη – όπως χαρακτηρίζουν – απομάκρυνση του πατέρα και της οικογένειά τους, από το ίδιο τους το σπίτι.

Ο Θρασύβουλος Κονταξής, συνήγορος του πατέρα Αντωνίου κατηγόρησε την επίσημη εκκλησία για τον τρόπο που αντέδρασε όταν ξέσπασε το θέμα αναφερόμενος στην απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου από τα καθήκοντά του ενώ άφησε βαρύτατες αιχμές και για το νέο ΔΣ της δομής. Είπε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε με την εισαγγελική διάταξη και που απαγορεύει για 90 μέρες την πρόσβαση στον πατέρα Αντώνιο στις δομές της Κιβωτού έγινε με παράτυπο τρόπο και για αυτό, όπως είπε, την Δευτέρα θα κινηθεί νομικά. 

Δείτε επίσης

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία για ασέλγεια από υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης εξετάζει η αστυνομία
«Κιβωτός του Κόσμου»: Συνεχίζονται οι έρευνες — Πληθαίνουν οι καταγγελίες
«Κιβωτός του Κόσμου»: Στο μικροσκόπιο οι τραπεζικοί λογαριασμοί – Υπέρογκο ποσό σε κατ΄οίκον έρευνα

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ