23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ “Mad Clip” – Ήταν 34 ετών

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον γνωστό ράπερ Mad Clip.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο καλλιτέχνης, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο, όπου κόπηκε στη μέση.

Στο σημείο μετέβησαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του τον 34χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το βράδυ της Τετάρτης (1/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του.

Ποιος ήταν

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ / τράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music. Ο ίδιος δήλωνε μουσικός – τραγουδοποιός και των δύο ειδών.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: “Μπορεί” με την Ελένη Φουρέιρα, “Κότερα”, “Hustla”, “Baby”, “Ελπίδα”.

(Με στοιχεία από kathimerini.gr, news247.gr / Φωτο από το τροχαίο: protothema.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ