24 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σμαράγδα Καρύδη: Τι λέει για το εμβόλιο και το αντιεμβολιαστικό κίνημα

«Θα αισθανόμουν ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη και είμαι γενικά υπέρ των εμβολιασμών», αναφέρει μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη.

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη έδωσε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”. μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά σχέδιά της, στο αντιεμβολιαστικό κίνημα αλλά στο #Metoo.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που είναι κατά του αντιεμβολιαστικού κινήματος ενώ αποκάλυψε αν έχει βιώσει κάποιο είδος κακοποίησης στην καριέρα της.

Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα:

«Θα αισθανόμουν ασφάλεια να πάω σε έναν χώρο μόνο με εμβολιασμένους. Εγώ είμαι εμβολιασμένη και είμαι γενικά υπέρ των εμβολιασμών. Όλο αυτό το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια δεν το καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω γιατί θα ‘πρεπε να έχει επανέλθει η ιλαρά, μια αρρώστια που την είχαμε καταπολεμήσει, γιατί η δική μου η γενιά δεν το είχε αυτό.

Από μικροί όλοι κάναμε αυτά τα εμβόλια. Τώρα πια υπάρχει και αυτό.

Εγώ είμαι εναντίον του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Δεν θέλω να πω κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους γιατί καταλαβαίνω ότι απορρέει από μια φοβία που έχουν.

Δεν μιλάω για κάποιους που πιστεύουν διάφορα τρελά πράγματα, γιατί εκεί δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Αλλά οι περισσότεροι ξέρω ότι έχουν μια φοβία, φοβούνται τις παρενέργειες – και εγώ τις φοβάμαι – αλλά ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να προφυλαχτούμε και να προστατέψουμε τους γύρω μας και να γυρίσουμε ξανά στις ζωές μας».

Για το κίνημα #Metoo:

«Δεν έχω βιώσει κάτι τρομερό που να το θυμάμαι αλλά ξέρω φυσικά ότι γίνεται. Και όλα αυτά που ήρθαν στην επιφάνεια και άλλα που δεν ήρθαν υπάρχουν και δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο αλλά σε όλους τους χώρους…

Είναι πολύ ωραίο που ανοίγουν στόματα και μιλάνε οι άνθρωποι πια, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκλείψει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις που έκανε η Σμαράγδα Καρύδη:

To άρθρο Σμαράγδα Καρύδη: Τι λέει για το εμβόλιο και το αντιεμβολιαστικό κίνημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ