20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σούπερ ντούπερ SUV από 20.990 ευρώ!











Αυτή τη στιγμή η αγορά βρίθει επιλογών SUV μοντέλων, καθότι είναι μια κατηγορία που κατέχει πλέον το μεγαλύτερο μερίδιο των καινούργιων αυτοκινήτων. Ψηλά στις προτιμήσεις των αγοραστών είναι τα μικρομεσαία SUV, καθώς προσφέρουν ότι αναζητήσει κανείς, όπως χώρους, αλλά και άφθονη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας!

Αν στην εξίσωση προσθέσετε και το εμφατικό παρουσιαστικό αυτών των αυτοκινήτων αντιλαμβάνεστε γιατί εισπράττουν τόση αγάπη! Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίσαμε ένα μοντέλο που κατορθώνει με ευκολία να συνδυάζει όλα όσα αναφέραμε. Αυτό δεν είναι άλλο από επιβλητικό κι εντυπωσιακό Kia Sportage, η τιμή του οποίου ξεκινάει από τα 20.990 ευρώ! Ποσό που αφορά το Sportage με τον κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. 132 ίππων στην εξοπλιστική έκδοση Optimum, με τον εξής εξοπλισμό:

6 αερόσακους
Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων & υαλοκαθαριστήρων
Διζωνικό κλιματισμό
Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω
Ηλεκτρικούς καθρέπτες
Cruise Control
Hill Assist
Σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών
Κάμερα οπισθοπορείας
Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών

Πέρα από τη συγκεκριμένη έκδοση το Kia Sportage προσφέρεται και με δυνατότερο turbo κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. 177 ίππων, με τιμή που ξεκινάει από τα 23.990 ευρώ, σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή αυτόματο DCT 7 σχέσεων, καθώς και με τετρακίνηση. Στην κινητήρια φαρέτρα του Sportage υπάρχει διαθέσιμος κι ένας πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1.6 λίτρων, με διττή ισχύ 115 και 136 ίππων και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, από 23.590 και 24.390 ευρώ αντίστοιχα. Μάλιστα τα συγκεκριμένα μηχανικά σύνολα σε αυτές τις τιμές και για περιορισμένο απόθεμα αυτοκινήτων, για όσους το επιθυμούν προσφέρονται και με ήπια υβριδική τεχνολογία. Ακόμα ένα μεγαλύτερο δέλεαρ είναι η παροχή εργοστασιακής εγγύησης 7 ετών, με το Sportage της επιλογής σας να μπορεί να αποκτηθεί και με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης, όπως προκαταβολή από 0% και εξόφληση έως 84 μήνες με προνομιακό σταθερό επιτόκιο.

Μουράτο, ποιοτικό και στιβαρό!

Το Kia Sportage διακρίνεται με το πληθωρικό και μυώδες σχεδιαστικά αμάξωμα των 4.485 χλστ. μήκους και με το μακρύ μεταξόνιο των 2.670 χλστ., το οποίο συμβάλλει στους πολύ άνετους χώρους που απολαμβάνουν έως 5 επιβάτες. Παράλληλα, για τις αποσκευές τους, υπάρχει το πλουσιοπάροχο πορτ μπαγκάζ των 503 λίτρων! Στο δρόμο, το Sportage κερδίζει τον οδηγό του με την σταθερότητα που επιδεικνύει σε κάθε διαδρομή. Βασικό πεδίο δράσης του είναι τα ταξίδια και οι αυτοκινητόδρομοι, όπου το SUV της Kia κινείται άνετα, ήσυχα και ευθύβολα, μεταφέροντας ξεκούραστα τους επιβάτες του σε μακρινές αποστάσεις. Για όσους θέλουν ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά σε εμφάνιση αλλά και στο δρόμο, τότε το Sportage GT-Line με τον ακόμα πιο εμφαντικό σχεδιασμό και την πιο σφιχτή ανάρτηση, θα τους καλύψει ακόμα περισσότερο.

The post Σούπερ ντούπερ SUV από 20.990 ευρώ! appeared first on AutoGreekNews.

… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ