28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σπουδαίες νίκες για ΑΕΚ, Βουλιαγμένη και Απόλλωνα Σμύρνης

 

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλάμβανε η 10η αγωνιστικής της Α1 ανδρών, με την “ένωση”, τον ΝΟΒ αλλά και την “αμφίβια ταξιαρχία” να πανηγυρίζουν τη νίκη.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕΚ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η Ένωση επικράτησε με 10-7 του Εθνικού και με 15 βαθμούς ανέβηκε την τέταρτη θέση της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου, αφήνοντας τους κυανόλευκους στην 5η και στους 12.

Από πολύ νωρίς η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου πήρε προβάδισμα και με σπουδαία εμφάνιση προηγήθηκε με 8-2. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών για αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, η ψαλίδα έκλεισε μεν, άλλα όχι αρκετά ώστε να αποφευχθεί η ήττα. Εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας της Ένωσης, ο αειθαλής Φίλιππος Καραμπέτσος, ο οποίος πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με πολλές και κρίσιμες αποκρούσεις.

ΑΕΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-0, 2-4, 0-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης 3, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Αβαγιανός, Μαρινάγης 2, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 4, Μαυρωτάς Άρ., Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 2, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Ζωγράφος, Βαλλιανάτος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-16

Σε ρυθμούς ρελαντί πήρε τη νίκη και στο Ιλίσιο κολυμβητήριο ο ΝΟ Βουλιαγμένης και διατήρησε το απόλυτο των νικών στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι σύγχρονοι “μπέμπηδες” του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς επιβλήθηκαν με 16-8 επί του ουραγού Ηλυσιακού, πήραν το εκτός έδρας τρίποντο και έκαναν το “10 στα 10”, ενώ εξακολουθούν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία του συγκεκριμένου Ομίλου.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς άφησε πολλούς βασικούς εκτός της 15άδας για να ξεκουραστούν, ο ΝΟΒ βρέθηκε να προηγείται και με 14-3 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπταυ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι χαλάρωσαν και ο Ηλυσιακός μείωσε στο τελικό 16-8. Κορυφαίος σκόρερ του ΝΟΒ και του αγώνα ήταν ο Νίκος Παπασηφάκης με 5 γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-16

Οκτάλεπτα: 1-4, 1-4, 1-6, 5-2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Τσιστράκης, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης, Τουμπούρος 1, Τασσόπουλος, Αράι 4, Αράκι 3, Ορφανουδάκης, Σφηκάκης, Τσιφτσής.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 2, Κωνσταντόπουλος 1, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 5, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Σπηλιόπουλος, Κουρούβανης Ν. 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής, Αλμύρας, Σαπουνάκης 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 16-10

Ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά άφησε πίσω του τη μοναδική ήττα μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα (αυτή από τον ΝΟ Βουλιαγμένης πριν από λίγες ημέρες στο εξ αναβολής από την 7η αγωνιστική) και επέστρεψε στις νίκες. Η “ελαφρά ταξιαρχία” επιβλήθηκε με 16-10 επί του Παλαιού Φαλήρου για τη 10η αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα, στο Σεράφειο κολυμβητήριο και παραμένει 2ος στη βαθμολογία του Β’ Ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1, 6-3 και 9-6, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια, όμως, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την άμυνά τους, βρήκαν λύσεις επιθετικά και ανέτρεψαν συντριπτικά τα δεδομένα φτάνοντας στη νίκη με το τελικό 16-10. Κορυφαίος σκόρερ του Απόλλωνα ο Μανώλης Σολανάκης με 5 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 16-10

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-5, 4-1, 6-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Τουρκομένης, Σολανάκης 5, Καβουσανός, Τσιαβαλιάρης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Πικρίδας, Θαλασσινός 2, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 2, Τοτ 2, Παπαδόπουλος Γ. 2, Παπαδόπουλος Κ., Μαυράκης, Λιαπάκης 1, Κουτλάκης, Καλής, Γιαννέλλης, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ