28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στάθης Αγγελόπουλος: «Μάχη» με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» για τον τραγουδιστή

Θύμα του κορoνοϊού και του φόβου απέναντι στα εμβόλια ο Στάθης Αγγελόπουλος, καθώς τις τελευταίες δέκα μέρες δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Σωτηρία. Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, μίλησε στο MEGA το βράδυ της Κυριακής (25/7) η μητέρα του. 

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου. Η μητέρα του Στάθης Αγγελόπουλος, περιγράφει στο MEGA την αγωνία της οικογένειάς του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων. «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα», σημειώνει.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από MEGA

To άρθρο Στάθης Αγγελόπουλος: «Μάχη» με τον κορονοϊό στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» για τον τραγουδιστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ