25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σταθερά σε πρωταγωνιστική τροχιά οι οδηγοί της ΑΛΑ Καρπενησίου

Σε πρωταγωνιστική τροχιά διατηρήθηκαν οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε αγώνα drift στη Ζάκυνθο. Ο 5ο γὐρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift & Κυπέλλου Drift φιλοξενήθηκε στην απαιτητική πίστα Λιθακιάς στο νησί της Ζακύνθου. Η ΑΛΑΚ εκπροσωπήθηκε με τρεις οδηγούς, σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες.

Στην κατηγορία drift 2, ο Πάνος Ράπτης, με Nissan 200sx, συνδύασε θέαμα και ουσία και αναδείχθηκε νικητής, ενώ στο βάθρο ανέβηκε -ως δεύτερος- και ο Πάνος Κίτσιος, με Toyota Corolla. Ο Κώστας Τσιάκας δεν κατάφερε να διακριθεί, αφού κάποια λάθη στις κρίσιμες στιγμές τον κράτησαν χαμηλά.

Ο Πρόεδρος της ΑΛΑ Καρπενησίου, Στάθης Φέγγος, συγχαίρει τους οδηγούς της λέσχης για τις επιτυχίες στη Ζάκυνθο, ενώ αναφέρεται και στη στήριξη όσων ταξίδεψαν από την Ευρυτανία. «Συγκινητική ήταν η υποστήριξη από δεκάδες μέλη της λέσχης που μετέβησαν στην Ζάκυνθο για να βοηθήσουν και να ενθαρρύνουν την προσπάθεια των αθλητών μας, αφού συνολικά – εκτός από οδηγούς και μηχανικούς – πάνω από 20 άτομα βρέθηκαν στο νησί», ανέφερε.

Εξάλλου, ο Κώστας Τσιάκας (ΑΛΑΚ) συμμετείχε στο Motor Festival που έγινε από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Γράφει ο ίδιος για την παρουσία του: «Τέλος από το Μotor Festival παρά τη ζημιά που πάθαμε εχτές μπορέσαμε να βγάλουμε κάποια περάσματα και να εκπροσωπήσουμε επάξια το Καρπενήσι σε μία μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να βραβευτούμε για την συμμετοχή μας (…).  Περάσαμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, δίνουμε ραντεβού για τον άλλο μήνα στον τελικό του πρωταθλήματος για να κλείσει η χρονιά!».

Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠΑ) της ΟΜΑΕ ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος γύρος του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift θα διεξαχθεί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Η τελευταία φετινή αγωνιστική συνάντηση για τους πρωταθληματικούς αγώνες πλαγιολισθήσεων θα λάβει χώρα στις 19-20 Νοεμβρίου 2022.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ