25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στα γραφεία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας η Κατερίνα Καλαντζή – Συνάντηση εργασίας στη Χαλκίδα

Την πρώτη της επίσκεψη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής – Δασικής Οικονομίας και Κτηνοτροφίας, κ. Κατερίνα Καλαντζή, στα γραφεία της «Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας», στη Χαλκίδα.

Η επίσκεψη συνδυάστηκε με συνάντηση εργασίας, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου και ο Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Καραβάς.

Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν προτάσεις για τον προγραμματισμό δράσεων προώθησης προϊόντων πρωτογενούς τομέα, καθώς και προτάσεις για την οργάνωση σεμιναρίων ανά Περιφερειακή Ενότητα, με αντικείμενα την ανάπτυξη της οικοτεχνίας και την στρατηγική της ένταξης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων στις παρεχόμενες υπηρεσίες του κλάδου της εστίασης.

Η κα Καλαντζή δήλωσε ότι η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και χαρακτηρίστηκε ως ουσιώδης και εποικοδομητική και από τις δύο πλευρές.

Υπήρξε εκατέρωθεν δέσμευση για επιτάχυνση των προσπαθειών, ώστε σύντομα και οι δύο ενέργειες να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι είναι η Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει έναν μη κερδοσκοπικό φορέα, ο οποίος θα αναπτύξει κατάλληλα εργαλεία και δράσεις για την προώθηση και ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού τομέα της Περιφέρειας.

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη είναι μια κοινοπραξία μεταξύ φορέων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι δραστηριοποιούνται γύρω από την Αγροδιατροφική αλυσίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μέσα σε αυτήν την κοινοπραξία συμμετέχουν φορείς όπως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμοι, Επιμελητήρια, Συνεταιρισμοί, Επιχειρήσεις, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ