29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Ευρυτανίας η Γιάννα Χορμόβα, συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος

Μια… παλιά γνώριμη, η κα Γιάννα Χορμόβα, άλλοτε Γ.Γ. του Δήμου Καρπενησίου και σήμερα Γενική Γραμματέας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, εκπροσώπησε την κυβέρνηση στους εορτασμούς που έγιναν στο Καρπενήσι για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (δείτε εδώ και εδώ).

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, η κα Χορμόβα βρέθηκε και στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας, την τοπική κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας, το νεοκλεγεν μας συμβούλιο σήμερα (σ.σ. 28/10) με μεγάλη τιμή και χαρά υποδέχτηκε την Ευρυτάνισσα Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων Γιάννα Χορμοβα, η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση στο Καρπενήσι στον επετειακό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Η συζήτηση που έγινε ήταν αρκετά χρήσιμη και εποικοδομητική, με τη συνεργασία μας να είναι άψογη, έχοντας κοινή γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΕΠ.

Στη συνάντηση έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ, κ. Γιάννης Οικονομίδης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Άρης Τασιός, ο διοικητής του ΘΧΠ, κ. Κλεομένης Λάππας, στελέχη της παράταξης κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ