19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Αυστρία ο Γιάννης Αντωνίου. Προετοιμασία στο εξωτερικό, εν μέσω αβεβαιότητας για τη νέα χιονοδρομική σεζόν

 Με αμείωτο ρυθμό, ο χιονοδρόμος του ΕΟΣ Καρπενησίου, Γιάννης Αντωνίου, συνεχίζει την προετοιμασία του εκτός συνόρων, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Από τις 2 έως τις 17 Νοεμβρίου, ο 25χρονος σκιέρ βρέθηκε στη Λουλέα της Σουηδίας, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει εντατικές προπονήσεις στο χιόνι· μαζί του ήταν και οι: Γιάννης Πρώιος και Μαρία Ελένη Τσιόβολου. Είχε προηγηθεί διάστημα προετοιμασίας για τον Αντωνίου σε Γαλλία και Αυστρία.

Την Τρίτη 17/11, ο πρωταθλητής από το Καρπενήσι ταξίδεψε ξανά με προορισμό την Αυστρία, όπου θα παραμείνει για μία εβδομάδα, σχεδιάζοντας να συμμετάσχει και στον πρώτο του αγώνα τη φετινή σεζόν. Κατόπιν θα βρεθεί στη Γαλλία. Πάντως, η αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας κυριαρχεί και στα αλπικά αγωνίσματα, με αθλητές και προπονητές να οργανώνουν τα πλάνα τους, με την πιθανότητα, ωστόσο, αναβολής ή ματαίωσης διοργανώσεων να είναι ορατός.

«Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να ακυρωθούν πολλοί αγώνες, λόγω των μέτρων που λαμβάνει κάθε χώρα», σχολιάζει ο Γιάννης Αντωνίου στα Ευρυτανικά Νέα. Είναι ενδεικτικό ότι από πριν λίγες ημέρες η Αυστρία εισήχθη σε καθεστώς ολικού λοκντάουν, καθώς η έξαρση των κρουσμάτων ήταν ραγδαία. Τα χιονοδρομικά κέντρα είναι κλειστά για το κοινό και υπάρχουν εξαιρέσεις μόνο για επαγγελματίες αθλητές. Άσχημα εξελίσσεται η πανδημία και σε άλλες χώρες που παραδοσιακά, κάθε χρόνο, φιλοξενούν τους πιο σημαντικούς αγώνες αλπικών αγωνισμάτων, όπως η Ελβετία, η Γαλλία, η Ιταλία κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ