25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην ελίτ του ελληνικού drift η ΑΛΑΚ, θέσεις στο βάθρο για τους οδηγούς στο Ηράκλειο Κρήτης – Η συζήτηση με Λ. Αυγενάκη

Από επιτυχία σε επιτυχία πορεύονται οι οδηγοί της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου, που το περασμένο Σαββατοκύριακο (16-17/4) βρέθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης με αφορμή τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Οι 33 οδηγοί που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, ενώ δύο Ευρυτάνες βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών. Το παρών έδωσε και ο Κρητικός Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Γράφει ο Στάθης Φέγγος, πρόεδρος της ΑΛΑΚ:

«Καταπληκτικές επιδόσεις και 2 κύπελλα από τους αθλητές της ΑΛΑΚ, υπό το βλέμμα του υπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη που παρευρέθηκε στον αγώνα και βράβευσε τους νικητές.

Ο Κώστας Τσιάκας, στην κατηγορία drift1, πέρασε στην 16αδα με την 6η καλύτερη βαθμολογία. Εκεί συνάντησε τον πολύ καλό Χρυσανθόπουλο τον οποίο νίκησε και πέρασε στην 8αδα. Στη συνέχεια μετά από λάθος του δεν κατάφερε να συνεχίσει και έμεινε εκεί.

Ο Πάνος Κίτσιος στην κατηγορία drift2 έκανε πολύ καλά περάσματα όλο το διήμερο και πήρε τη 2η θέση σε μια πίστα που σίγουρα θα είχε καλά αποτελέσματα και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Ο Πάνος Ράπτης αγωνίστηκε σε 2 κατηγορίες drift1 και drift2 και πήγε εξαιρετικά παντού. Στην drift2 πήρε την 1η θέση συνεχίζοντας τις πρωτιές μετά τα Χανιά και είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας του στο πρωτάθλημα. Στην μεγάλη κατηγορία drift1 πήρε την 4η θέση αντιμετωπίζοντας τον Λαγό (πρωταθλητή της κατηγορίας την προηγούμενη σεζόν) στον μικρό τελικό. Ο Πάνος ξεκίνησε την κατηγορία με το 2ο (!) καλύτερο μόνο βαθμολογημένο και συνέχισε εξαιρετικά φτάνοντας στα ημιτελικά να χάνει μετά από βλάβη στο σασμάν του και οδηγώντας τον σε λάθος και αποκλείοντάς του τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον τελικό.

Συγχαρητήρια σε όλους, καλή επιστροφή και ραντεβού στον επόμενο αγώνα στις Σέρρες. Επίσης είχαμε την δυνατότητα σε μια μικρή συζήτηση με τον υπουργό και υπενθυμίζοντας του τις προσπάθειες που κάνουμε για πίστα στον τόπο μας και την βοήθεια που μπορεί να παρέχει».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ