25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Ευρυτανία η Δέσποινα Βανδή. Γυρίσματα για την ταξιδιωτική, τηλεοπτική της εκπομπή “My Greece”

Να αναδείξει τις ομορφιές της Ευρυτανίας θέλησε η Δέσποινα Βανδή, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «My Greece», που προβάλλεται από τη συχνότητα του MEGA, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40.

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου, η εκπομπή βρέθηκε στην Ευρυτανία και στα πέριξ του Καρπενησίου σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Μεταξύ άλλων, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Προυσό, τους Κορυσχάδες και το Μικρό Χωριό. Για την ιστορία του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης των Κορυσχάδων μίλησε η αντιδήμαρχος Καρπενησίου, Σοφία Ζαλοκώστα. Μαζί τους ήταν ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης (φωτο).

Η εκπομπή για την Ευρυτανία θα προβληθεί το διήμερο 3-4 Απριλίου 2021.

Για την εκπομπή διαβάζουμε πως πρόκειται για «…ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής (…). Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι  έναν αγαπημένο φίλο ο οποίος συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. Μαζί θα επισκέπτονται τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, θα γνωρίζουν την ιστορία,  θα ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, θα συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, θα συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες. Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι θα δίνεται… στο πιάτο».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ