25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Κρέντη Αγράφων οι ηθοποιοί του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου – “Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη” την Κυριακή (21/8)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου ξεφεύγει από τα όρια της πόλης και δίνει την ευκαιρία και στο κοινό των Αγράφων να δει από κοντά τις παραστάσεις του -μουσικές, θεατρικές, χορευτικές. Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στη Γρανίτσα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο Πολιτιστικός -και ειδικότερα το θεατρικό του τμήμα- ταξιδεύει στην Κρέντη για να παρουσιάσει το έργο «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» (είσοδος δωρεάν).

Η κλασική ελληνική κωμωδία είχε ανέβει με μεγάλη επιτυχία στα τέλη Ιουνίου στο Καρπενήσι (800 θεατές τα τρία βράδια 24-26/6 στο Αμφιθέατρο Βιβλιοθήκης) και τώρα ήρθε η σειρά για το κοινό του Δήμου Αγράφων να δουν ζωντανά την αξιέπαινη προσπάθεια των ερασιτεχνών ηθοποιών του συλλόγου.

Η διασκευασμένη για την οθόνη, κωμωδία του 1968 συγκαταλέγεται στις πλέον κλασικές και δημοφιλείς ταινίες της Φίνος Φιλμ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα της Βασιλικής Σταμάτη, κατάφερε να τη μεταφέρει επί σκηνής με σύγχρονη ματιά και φρεσκάδα, διατηρώντας τα στοιχεία που την κατέστησαν αγαπημένη και κλασική.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ