29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Παναγία Προυσιώτισσα ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Η σχέση του με την Ευρυτανία (ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, συμμετείχε και ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού. Ο Γ. Μώραλης συνδέεται με την Ευρυτανία μέσω της συζύγου του, Βάλιας Κυριαζή, η οποία κατάγεται από τον Προυσό και είναι κόρη του αείμνηστου ιατρού, Αλέκου Κυριαζή.

Ο Γιάννης Μώραλης στον Προυσό, μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο μοναστήρι. Στο ίδιο τραπέζι, ο Βουλευτής Ευρυτανίας, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ.α.

Ο Δήμαρχος Πειραιά (εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2014 και ανανέωσε τη θητεία του το 2019) ανάρτησε φωτογραφίες από τον Προυσό με την οικογένειά του, αλλά φωτογραφήθηκε και δίπλα στην πινακίδα του οικισμού Γαύρος. «Πηγαίνοντας στον Προυσό Ευρυτανίας, καθώς η θάλασσα είναι μεν η ‘ζωή’ μας αλλά και τα βουνά όμορφα είναι, πέρασα για μια ακόμα φορά από το αγαπημένο μου χωριό!!!», έγραψε ο Μώραλης, ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται για την ΠΑΕ Ολυμπιακός το 1995 αναλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις ευθύνης. Από το 2005 ως το 2010 ήταν Υπεύθυνος Επικοινωνίας, το 2011 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος, ενώ το 2012 ανέλαβε Πρόεδρος της Super League, θέση την οποία κατείχε έως το 2014 οπότε και εξελέγη Δήμαρχος Πειραιά.

Ο Γιάννης Μώραλης είναι παντρεμένος με τη Βάλια Κυριαζή και έχουν δύο παιδιά, τον Πέτρο και τη Γιολάντα
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ