17 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην Παναγία της Τήνου λειτούργησε σήμερα ο Μητροπολίτης Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Προσκυνηματική επίσκεψη στο νησί της Τήνου πραγματοποιεί ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, συνοδεία κληρικών.

«Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ ιερούργησε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος ηγείται προσκυνηματικής αποδημίας Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς του στην ιερά νήσο Τήνο, συμπαραστατούμενος από Ιερείς και Διακόνους της συνοδείας του καθώς και του Πανιέρου Ναού», αναφέρει το romfea.gr.

«Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, εψάλλη Δοξολογία επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου, προστάτου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο κ. Γεώργιο εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου και τον ευχαρίστησε για την ευλογητή παρουσία του και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση».

«Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος», διαβάζουμε επίσης, «ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Δωρόθεο για την ευλογία ώστε να ιερουργήσει στον άγιο αυτό τόπο όπως είπε και ευχήθηκε προς όλους και ιδιαιτέρως προς τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και των Σωμάτων Ασφαλείας υγεία, ενδυνάμωση και προκοπή στο έργο τους με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης Παναγίας και του Αγίου Αρτεμίου προστάτου και εφόρου της Ελληνικής Αστυνομίας».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

(Πηγή: romfea.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ