19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στην σύνοδο των Δημάρχων B40 ο Νίκος Σουλιώτης στην Αθήνα. Συμμετέχουν 69 δήμαρχοι από 10 βαλκανικές χώρες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εργασίες της Συνόδου θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων έως την Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Στην Αθήνα διοργανώνεται, υπό την προεδρία του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, η Σύνοδος του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων Β40 (B40 Balkan Cities Network) με τη συμμετοχή 69 πόλεων από δέκα χώρες των Βαλκανίων και του Εκρέμ Ιμάμογλου, δημάρχου Κωνσταντινούπολης.

Η Αθήνα παραλαμβάνει τη σκυτάλη της προεδρίας από την Κωνσταντινούπολη. Το Δίκτυο B40 είναι μια κοινή πρωτοβουλία Μπακογιάννη – Ιμάμογλου και η ιδρυτική σύνοδος είχε γίνει πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη.

Εκπροσωπώντας τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης συμμετέχει στο συνέδριο των βαλκανικών πόλεων οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα έγραψε: “Με ιδιαίτερη χαρά εκπροσωπώ την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και το δήμο Καρπενησίου στο συνέδριο των B40 Balkan Cities Network, σε αυτή τη γιορτή της συνεργασίας και συναδέλφωσης μεταξύ γειτόνων, σε αυτή τη  γιορτή της δημοκρατίας της αυτοδιοίκησης. Οι πόλεις δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, έχουν πολλά να μοιραστούν. Πολλά συγχαρητήρια στο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη   για την διοργάνωση του συνεδρίου των Β40 στην Αθήνα και καλή επιτυχία στην θητεία του στη θέση του Προέδρου για το επόμενο διάστημα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Μπορούμε να αισθανόμαστε πιο ασφαλής. Μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερα για όλους. Μπορούμε να νιώθουμε πιο δυνατοί”.

Δείτε Live τις εργασίες της Συνόδου του Δικτύου Βαλκανικών Χωρών Β40, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου μαζί με τον νέο Πρόεδρο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων και Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και όλους τους Δημάρχους ξεναγήθηκαν στον Νέο Μουσείο της Ακρόπολης σε μια ξενάγηση με υψηλό συμβολισμό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ