Στη Φουρνά γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια ο Γιώργος, ένα από τα 6 παιδιά της οικογένειας που μετοίκησε στο χωριό (ΦΩΤΟ)

Στη Φουρνά γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια ο Γιώργος, ένα από τα 6 παιδιά της οικογένειας που μετοίκησε στο χωριό (ΦΩΤΟ)

Στο Δημοτικό Σχολείο της Φουρνάς Ευρυτανίας, γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια ο Γιώργος, ένα από τα έξι παιδιά της οικογένειας που μετοίκησε πρόσφατα στο χωριό. Την Παρασκευή (20/9), η δασκάλα του σχολείου, Παναγιώτα Διαμαντή, οργάνωσε εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στην τάξη και αμέσως μετά, όλοι μαζί τραγούδησαν «Χρόνια Πολλά» στον μικρό Γιώργο, που έλαμπε από χαρά.

«Σήμερα (σ.σ. 20/9) το σχολείο μας γέμισε χαμόγελα, γλυκιές μυρωδιές και χαρούμενες στιγμές καθώς πραγματοποιήσαμε ένα μοναδικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του νέου μας μαθητή! Στο πλαίσιο του μαθήματος, είχαμε την ευκαιρία να δομήσουμε ένα δημιουργικό εργαστήριο, όπου φτιάξαμε όλοι μαζί μια υπέροχη τούρτα. Τα παιδιά συνεργάστηκαν, ανακάτεψαν υλικά, χτύπησαν κρέμες και διακόσμησαν την τούρτα με πολύχρωμες ζαχαρόπαστες. Το αποτέλεσμα; Μια εντυπωσιακή τούρτα που δεν ήταν μόνο όμορφη, αλλά και απίστευτα νόστιμη!», γράφει η εκπαιδευτικός στο μπλογκ του σχολείου.

Και συνεχίζει: «Αφού ολοκληρώσαμε την τούρτα μας, τη χρησιμοποιήσαμε για να γιορτάσουμε τα πρώτα γενέθλια του νέου μας συμμαθητή, που πρόσφατα εντάχθηκε στο σχολείο μας. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για όλους, καθώς όλοι οι μαθητές τραγούδησαν το “Χρόνια Πολλά”, του προσέφεραν δώρα και μοιράστηκαν μαζί του αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή για την κοινή μας προσπάθεια!».

Και καταλήγει η κα Διαμαντή: «Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που μας παρείχαν τα υλικά για το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και τα δώρα του μαθητή μας. Η γενναιοδωρία τους συνέβαλε στο να κάνουμε αυτή την ημέρα τόσο ξεχωριστή. Χωρίς την υποστήριξή τους, δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ευκαιρία για τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις στο σχολείο μας, που ενισχύουν τις δεξιότητες των μαθητών και την αίσθηση της κοινότητας. Ανυπομονούμε για την επόμενη δημιουργική μας συνάντηση! Γιώργο, χρόνια σου πολλά και γλυκές δημιουργίες σε όλους!».