25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στη Φωκίδα η Κατερίνα Καλαντζή. Πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη και στελέχη της ΔΑΟΚ και του Δασαρχείου

Επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησε πρόσφατα η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής – Δασικής Οικονομίας & Κτηνοτροφίας, κα Κατερίνα Καλαντζή, στην έδρα της Π.Ε. Φωκίδας, την Άμφισσα, όπου την υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δελμούζος.

Μετά τη συνάντηση με τον κ. Δελμούζο, η κα Καλαντζή συνάντησε στα γραφεία της έδρας της Π.Ε. Φωκίδας, τα στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας, και “…είχε ουσιώδη ενημέρωση τόσο για τη δυναμική, όσο και για τα προβλήματα των παραγωγών της ορεινής Φωκίδας, αλλά και για τις δυσκολίες υπό τις οποίες καταφέρνουν και αντεπεξέρχονται στα καθήκοντά τους”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας ήταν η δυναμική του ζωικού κεφαλαίου της Π.Ε. Φωκίδας και οι προοπτικές του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, τα αντικείμενα των επιστημόνων της ΔΑΟΚ Φωκίδας και οι αρμοδιότητές τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και όπως η ίδια την χαρακτήρισε ήταν «ουσιώδης και παραγωγική και από τις δύο πλευρές». Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι πρόβλημα για την υπηρεσία αποτελεί η υποστελέχωση, κυρίως σε διοικητικό προσωπικό, καθώς οι αρμόδιοι γεωπόνοι, κτηνίατροι και ιχθυολόγοι διεκπεραιώνουν οι ίδιοι το κομμάτι αυτό, παράλληλα με τα επιστημονικά τους καθήκοντα. 

Εν συνεχεία, η κα Καλαντζή πραγματοποίησε, συνοδεία του κ. Δελμούζου, επίσκεψη γνωριμίας στη Διεύθυνση Δασών Φωκίδας και στο Δασαρχείο Άμφισσας, όπου και συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Δήμο Τσέλο και την αναπληρώτρια Δασάρχη κα Νικολέττα Τομαρά αντίστοιχα και συζήτησε μαζί τους θέματα δασικής πολιτικής που αφορούν την Π.Ε. Φωκίδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ