29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στις 1/7 η δίκη της Γκρίνερ (ΦΩΤΟ)

 

Η σταρ του WNBA βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με 10 χρόνια φυλάκισης σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενόψει του δικαστηρίου που έπεται.

Η Μπρίτνι Γκράινερ βρίσκεται υπό κράτηση σε ρωσικά εδάφη με την κατηγορία του λαθρεμπόριου ναρκωτικών που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες.

Σήμερα, η 31χρονη μπασκετμπολίστρια πέρασε την πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο της Μόσχας. Η απόφασή του ήταν η επέκταση της κράτησή της για ακόμα έξι μήνες, ενώ η δίκη της ορίστηκε για την πρώτη του Ιούλη (01/07).

Στο δικαστήριο της Μόσχας η Μπρίτνι Γκράινερ οδεύοντας προς την ακρόασή της.Στο δικαστήριο της Μόσχας η Μπρίτνι Γκράινερ οδεύοντας προς την ακρόασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, η Γκράινερ βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με 10 χρόνια φυλάκισης εφόσον κατηγορηθεί ως ένοχη. Παράλληλα, τα αμερικανικά μέσα κάνουν λόγο για σίγουρη ενοχοποίησή της, καθώς μόλις το 1% των αντίστοιχων περιπτώσεων έχει καταφέρει να αθωωθεί.

Brittney Griner appeared in a Russian court Monday for a preliminary hearing ahead of her trial beginning July 1 for alleged cannabis possession.

She could face 10 years in prison if convicted on charges of large-scale transportation of drugs. More: https://t.co/xv5taTfs3A pic.twitter.com/yGSRGian4G

— ESPN (@espn) June 27, 2022

Το άρθρο Στις 1/7 η δίκη της Γκρίνερ (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ