26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο αγαπημένο της Καρπενήσι προετοιμάζεται η Εθνική Μπάσκετ Κωφών – Φιλικό με την Π.Α.Κ. την Παρασκευή (26/5)

Στο Καρπενήσι, έναν αγαπημένο προορισμό για την ομοσπονδία και τους διεθνείς, προετοιμάζεται εδώ και λίγες ημέρες η Εθνική Μπάσκετ Κωφών. Η αποστολή της γαλανόλευκης διαμένει στο Hotel Spa Montana, πραγματοποιώντας τις προπονήσεις στη κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ξενοδοχείου. Το βλέμμα των διεθνών είναι στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (2023 DIBF World Deaf Basketball Championships), που θα διεξαχθεί το διάστημα 13-24 Ιουνίου 2023, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής, της ομάδας καλαθοσφαίρισης κωφών ανδρών είναι ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, που έχει εργαστεί ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό και στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει υπάρξει βοηθός και στο τεχνικό τιμ της εθνικής ανδρών. Υπεύθυνος της εθνικής μπάσκετ κωφών ανδρών θα είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κωφών Ολυμπιονικών, Χάρης Γιαννόπουλος.

Το κοινό του Καρπενησίου που αγαπά το μπάσκετ θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την Εθνική Μπάσκετ Κωφών, σε φιλικό παιχνίδι που θα δώσει με την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (Π.Α.Κ.) την προσεχή Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, στις 4:30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου.

(Φωτογραφία από παλαιότερη προετοιμασία της εθνικής στο Καρπενήσι)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ