26 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Στο αυτόφωρο ιδιοκτήτης καφενείου στην περιοχή των Αγράφων – Πρόστιμα και αυστηροποιημένοι έλεγχοι από την αστυνομία

Εν μέσω πανδημίας, επιβολής περιοριστικών μέτρων και λοκντάουν σε όλη την Ελλάδα, η προσαρμογή και συμμόρφωση των πολιτών κινείται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο, δυστυχώς, υπάρχουν και εξαιρέσεις –και σε τοπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως κατάστημα εστίασης (καφενείο) σε χωριό της Δυτικής Ευρυτανίας, ήταν εν λειτουργία και μάλιστα στο εσωτερικό του υπήρχαν και πελάτες (!). Ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και τού επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ 300 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει κάθε ένας από τους τρεις θαμώνες που ήταν στο καφενείο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αφέθηκε ελεύθερος σήμερα και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μάλιστα, αντίστοιχο συμβάν καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο και προ 10ημέρου. Σε χωριό της νοτιοδυτικής Ευρυτανίας επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ιδιοκτήτη καφενείου και θαμώνες.

Την ίδια ώρα, διαρκείς είναι οι έλεγχοι από τα αρμόδια όργανα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας,  για τη διαπίστωση παραβάσεων σχετικά με τα ισχύοντα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορονοϊού, όχι μόνο στο Καρπενήσι αλλά και σε ολόκληρο τον νομό. Περισσότερα από 25 πρόστιμα έχουν επιβεβαιωθεί την τελευταία εβδομάδα και αφορούν -κατά κύριο λόγο- άσκοπες μετακινήσεις.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ