28 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Θεραπευτήριο Ευρυτανίας βρέθηκε ο Φάνης Σπανός, για χρόνια πολλά και προσφορά δώρων στους περιθαλπόμενους

Στο Καρπενήσι βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και επισκέφτηκε το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, προσφέροντας δώρα στους φιλοξενούμενους τηρώντας όπως ο ίδιος αναφέρει τα μέτρα που προβλέπονται. 

Στο Θεραπευτήριο συναντήθηκε με τον διοικητή του ιδρύματος κ. Κλεομένη Λάππα, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιό, τον δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, την Περιφερειακή Σύμβουλο Ευρυτανίας κα Κατερίνα Καλαντζή.

Ο περιφερειάρχης, πραγματοποίησε περιοδεία και σε άλλα προνοιακά ιδρύματα της κοινωνικής πρόνοιας στην Ευρυτανία και στη Φθιώτιδα. 

“Σε αυτήν την «ιδιαίτερη» παραμονή Χριστουγέννων, προσπαθήσαμε να δώσουμε ένα χαμόγελο και μια συμβολική προσφορά στους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο, τους φιλοξενούμενους σε προνοιακά ιδρύματα της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Αλλά και να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αυτούς που τους φροντίζουν. Η δουλειά τους δίνει το μέτρο ποιότητας της κοινωνίας μας.

Αλλάξαμε ευχές έξω από την καγκελόπορτα, αλλά με πολλή αγάπη στις δομές μας: Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων Ευρυτανίας., Γηροκομείο Σπερχειάδος, Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΣΤΕ – Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, Ραχούτειον Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Μητρόπολης Φθιώτιδας, Ίδρυμα Α. Πετρή – Στέγη Γερόντων Μητρόπολης Φθιώτιδας. Χρόνια πολλά!, επεσήμανε ο κ. Σπανός στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ