27 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία οι πρωταθλητές Ευρώπης, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού – Πότε προγραμματίζεται η άφιξη

Με στόχο να παρουσιαστούν σε πλήρη ετοιμότητα στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι ελληνικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι τακτοποιούν ζητήματα όπως ο τόπος και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της θερινής προετοιμασίας τους. Το Καρπενήσι επιλέγουν σταθερά, εδώ και χρόνια, ομάδες από την πρώτη εθνική (Super League 1), καθώς και σύλλογοι από χαμηλότερες κατηγορίες, ομάδες μπάσκετ, ομοσπονδίες σε διάφορα αθλήματα κ.α.

Στα αξιοσημείωτα του φετινού ποδοσφαιρικού καλοκαιριού στο Καρπενήσι, αναμφίβολα συγκαταλέγεται η άφιξη των Νέων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στις 22 Απριλίου ’24, οι πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ολοκλήρωσαν το ποδοσφαιρικό τους παραμύθι και για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έφτασαν στην κατάκτηση του Youth League, του Champions League, δηλαδή, των ακαδημιών. Η ξέφρενη πορεία της Κ19 του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει από το Καρπενήσι, όπου το καλοκαίρι του 2023 μπήκαν οι βάσεις για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης.

Τώρα, οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στα βουνά της Ευρυτανίας, με τη θερινή προετοιμασία να προγραμματίζεται για το διάστημα 2-12 Αυγούστου. Στο Καρπενήσι θα βρεθεί και η Κ17 (Έφηβοι) του Ολυμπιακού, με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ