27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός (από την έντυπη έκδοση)

Ολιγοήμερη απόδραση στο Καρπενήσι για τον Δήμαρχο Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ξανά επί ευρυτανικού εδάφους η θερινή προετοιμασία των Νέων των ερυθρόλευκων (;), που πέτυχαν ιστορική πρόκριση στη Γερμανία

από την έντυπη έκδοση

Στενές σχέσεις με την Ευρυτανία διατηρεί ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η σύζυγός του, Βάλια Κυριαζή, κατάγεται από τον Προυσό και είναι κόρη του αείμνηστου ιατρού, Αλέκου Κυριαζή. Ο Γιάννης Μώραλης επέλεξε για ολιγοήμερη απόδραση το Καρπενήσι, όπου βρέθηκε με την οικογένεια και φίλους το τριήμερο Αποκριάς-Καθαράς Δευτέρας.

Ο μακροβιότερος δήμαρχος στη σύγχρονη ιστορία του Πειραιά (έχει εκλεγεί τρεις συνεχόμενες φορές στο ανώτατο αξίωμα της πόλης) δεν παρέλειψε να αναρτήσει και μια ομαδική φωτογραφία στην είσοδο του οικισμού Γαύρος του Μεγάλου Χωριού, με το σχόλιο: «Αυτές τις ημέρες, μετά και την ιστορική πρόκριση, δεν θα μπορούσαμε να μην βρεθούμε στο αγαπημένο μας χωριό!».

Η αναφορά έγινε με αφορμή τη μεγάλη, ιστορική πρόκριση που πέτυχε η ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στη Γερμανία με 1-3 για τα προημιτελικά του UEFA Youth League και προκρίθηκαν στο Final 4 της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Απριλίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Από το Καρπενήσι ξεκίνησε η ξέφρενη πορεία των “μπέμπηδων” του Ολυμπιακού μέχρι τους “4” της Ευρώπης. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες Νέων και Εφήβων του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους στο Καρπενήσι (προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο, διαμονή στο Hotel Spa Montana) στις αρχές Αυγούστου ’23. Οι προπονητές Σωτήρης Συλαϊδόπουλος και Δημήτρης Μαυρογενίδης των τμημάτων Κ19 και Κ17 αντίστοιχα, είχαν δουλέψει εντατικά τόσο στο κομμάτι τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να είναι άπαντες έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια -κάτι που, εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι πέτυχαν περίφημα. Επί ευρυτανικού εδάφους, οι Νέοι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησαν σε φιλικά παιχνίδια τον Παναιτωλικό (1-0), τη Λαμία (3-0) και τον Αστέρα Σταυρού (2-0).

Η πρόσφατη επίσκεψη Μώραλη στο Καρπενήσι είναι πιθανό να συνδέεται και με την προοπτική η θερινή προετοιμασία των αναπτυξιακών τμημάτων να γίνει ξανά στο Καρπενήσι το επόμενο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες που συνάντησαν πέρσι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και, πλην απροόπτου, θα πάρουν ξανά τα βουνά σε λίγους μήνες, βουνά που, μεταξύ άλλων, έφεραν και… γούρι στην ομάδα Νέων. Εξάλλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και ο προπονητής της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, βρέθηκε πρόσφατα στο Καρπενήσι για λόγους αναψυχής, χωρίς να παραλείψει να επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ