25 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με αφορμή το FMBB 2022 στο Αθλητικό Κέντρο [ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ]

Το Καρπενήσι και το Αθλητικό του Κέντρο, που από χθες βρίσκονται στο επίκεντρο του παγκόσμιου κυναθλητισμού, φιλοξενώντας τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βελγικών Ποιμενικών 2022 (διεξάγεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά), επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, νωρίς το μεσημέρι, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Τον Κρητικό πολιτικό υποδέχθηκαν, ο Βουλευτής Ευρυτανίας, Κώστας Κοντογεώργος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής-Ορεινής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, αντιδήμαρχοι, στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας κ.α.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, που διατηρεί στενές σχέσεις με την Ευρυτανία καθώς η σύζυγός του κατάγεται από το χωριό Στένωμα, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, όπου έχει στηθεί μια μικρή… πόλη για τις ανάγκες του FMBB 2022, ενώ ενημερώθηκε για τον κυναθλητισμό και τα αγωνίσματά του από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, μεταξύ άλλων από τον πρόεδρο της ΚΟΒΕΠΕ, Κων/νο Φούκη και τον Καρπενησιώτη εκπαιδευτή σκύλων, αθλητή της ελληνικής ομάδας και μέλος της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Γιαννιώτη. Συνομίλησε, εξάλλου, και με τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

«Είμαστε σήμερα εδώ, σε έναν καταπληκτικό χώρο, σε μια μοναδική εγκατάσταση, σε ένα περιβάλλον που παρόμοιο δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα, για να ζήσουμε από κοντά μοναδικές στιγμές. Για μένα, είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ αυτού του είδους την αθλητική διοργάνωση με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, τον κυναθλητισμό που -ομολογουμένως- δεν έχει την πορεία ή τη δημοφιλία που θα έπρεπε στη χώρα μας (…)», δήλωσε στα Ευρυτανικά ΝΕΑ ο Υφυπουργός Αθλητισμού και συμπλήρωσε: «Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές, διότι αυτή η διοργάνωση φέρνει κόσμο, πολλούς επισκέπτες από 33 διαφορετικές χώρες και πάνω από 300 συμμετέχοντες στους αγώνες». Η Πολιτεία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια και θα ήταν ευχής έργον η διοργάνωση να καθιερωθεί στο Καρπενήσι «αφού διαθέτει τα πάντα: εγκαταστάσεις, φιλοξενία και ένα περιβάλλον μοναδικό και απαράμιλλο», κατέληξε.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ