8 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι προπονήθηκαν αθλητές και αθλήτριες του στίβου, στο πλαίσιο της 5ετούς συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο καμπ προετοιμασίας επίλεκτων αθλητών και αθλητριών του τομέα μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων στο Καρπενήσι.

Οι προπονήσεις των δρομέων γίνονταν στο Αθλητικό Κέντρο και το στάδιο του 1ου Γυμνασίου-ΓΕΛ, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και long runs σε δασικούς δρόμους πέριξ της ευρυτανικής πρωτεύουσας.

Το προπονητικό καμπ εντάσσεται στο ετήσιο πλαίσιο προγραμματισμού τακτικών προπονητικών συγκεντρώσεων του τομέα και αποτελεί συνέχεια της υλοποίησης του προγράμματος της πενταετούς συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Καρπενησίου και του Δήμου Καρπενησίου με τον ΣΕΓΑΣ. 

Στο καμπ μετείχαν οι: Παναγιώτης Πετρουλάκης, Χαρίδημος Ξενιδάκης, Σέργιος Διακοστεφανής, Γιώργος Μαντζαρίδης, Ισαβέλλα Κοτσαχείλη, Μαρία Κάσσου, Ανθή Κυριακοπούλου, Ντενίσα Μπάλα, Μελίσσα Αναστασάκη, Γεωργία Δεσπολλάρη και είχαν την ευκαιρία να μείνουν και να προπονηθούν σε ιδανικές συνθήκες υψομέτρου στο Καρπενήσι. 

“Στις συγκεκριμένες προπονητικές συναντήσεις αναπτύσσεται πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας μεταξύ των αθλητών και αθλητριών, στοιχεία απαραίτητα για τη βελτίωση του αγωνιστικού τους επιπέδου”, αναφέρει με αφορμή το καμπ ο ΣΕΓΑΣ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ