20 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Καρπενήσι χτυπά η καρδιά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ξεκινά σήμερα το Τακτικό Συνέδριο της ΠΕΔ Στ. Ελλάδας – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης φιλοξενεί στην έδρα του Δήμου Καρπενησίου τους δημάρχους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Το παρών θα δώσουν κορυφαία πολιτικά στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής και αυτοδιοίκησης της χώρας, καθιστώντας το 2ήμερο συνέδριο της ΠΕΔ Στ. Ελλάδας στο  Καρπενήσι, από τα μεγαλύτερα πολιτικά γεγονότα του τόπου.

Το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει διήμερο τακτικό Συνέδριο στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Για δύο ημέρες η καρδιά της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα χτυπά στο Καρπενήσι. Πάνω από 150 αυτοδιοικητικοί θα συμμετέχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. Θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν στο συνέδριο μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης. Πιθανή θεωρείται και η παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου. Η έναρξη του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ