24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου μέχρι το 2023. Ανανεώθηκαν για έναν χρόνο οι συμβάσεις 13 εργαζομένων

από την έντυπη έκδοση

Την παράταση δεκατριών (13) συνολικά συμβάσεων προσωπικού που απασχολείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου υπέγραψε με σχετική απόφασή του την περασμένη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δημήτρης Καρατσίκης.

Σύμφωνα με την απόφαση, πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά παράταση, η οποία αφορά ωφελούμενους στο «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας, του άρθρου 64 του Ν. 4430/2016».

Πιο ειδικά, παρατείνονται μέχρι τις 20/2/2023 οι συμβάσεις των εξής απασχολούμενων: Κακανάκη Κυριακή και Κάππα Σοφία (ΤΕ Νοσηλευτικής), Λαθύρη Φωτεινή και Παπαθανασίου-Φαρμάκη Καλλιόπη (ΤΕ Μαιών), Μπενίση Αγαθή, Σκαρλάτου Σταυρούλα και Ίβρος Θεόδωρος (ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής), Φύκα Αθηνά και Λαθύρης Ιωάννης (ΥΕ Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό), Μάκκα Όλγα (ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων), Αλεξίου Μιχαήλ και Νταλη Ευαγγελία (ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων) και Κωστούλα Χριστίνα (ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών).

...και μια ανανέωση στο Κέντρο Υγείας Καρπενησίου

Εξάλλου, με απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας-Στ. Ελλάδας, η Σκλαπάνη Αγγελική (κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής), θα απασχολείται έως και 19/2/2023, ως ωφελούμενη στο ίδιο πρόγραμμα («Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης 4.000 Μακροχρόνια ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, του Άρθρου 64 Ν.4430/2016»), στο Κέντρο Υγείας Καρπενησίου, αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ