23 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου με διάστρεμμα, ηθοποιός της παράστασης “Κατά φαντασίαν ασθενής”

Ο τραυματισμός της ηθοποιού, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στον θίασο που ακύρωσε μια σειρά παραστάσεων από την πανελλαδική του περιοδεία.

Η ηθοποιός Νάστια Βραχάτη τραυματίστηκε απρόσμενα στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της παράστασης και μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Καρπενησίου, με τα χέρια 

Το περιστατικό ανακοίνωσε ο ευρυτάνας στην καταγωγή ηθοποιός, Νίκος Ορφανός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Κατά φαντασίαν ασθενής” που παρουσιάστηκε στο κοινό του Καρπενησίου την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στο αμφιθέατρο της βασικής βιβλιοθήκης

Ο τραυματισμός της ηθοποιού, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στον θίασο που ακύρωσε μια σειρά παραστάσεων από την πανελλαδική του περιοδεία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ

“Ματαίωση παραστάσεων για τον Κατά Φαντασίαν Ασθενή μας: Με λύπη μας ανακοινώνουμε πως η αποψινή παράσταση μας στη Λάρισα, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, δε θα πραγματοποιηθεί. Ακολούθως και οι παραστάσεις μας στις Συκεές 23, τα Γιαννιτσά 24 και το Βόλο στις 25/8.

Εχθές το βράδυ, η ηθοποιός μας, η Νάστια Βραχάτη, τραυματίστηκε απρόσμενα στον αστράγαλο και ακόμη βρίσκεται σε εξέταση στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Η κατάσταση της δεν είναι λειτουργική για να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις. Η διάγνωση είναι διάστρεμμα και θα χρειαστεί να τοποθετηθεί νάρθηκας για μία εβδομάδα τουλάχιστον.

Το θέατρο είναι ευαίσθητο, γιατί βασίζεται στους ανθρώπους του και οφείλει να στέκεται πάντα δίπλα τους. Εδώ βλέπετε τη Νάστια μας, που μεταφέρεται στα χέρια, στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καρπενησίου. Της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα να είναι κοντά μας! Ευχαριστούμε τους θεατές μας για την κατανόηση, αλλά αυτά είναι ανθρώπινα”, έγραψε σε μήνυμα του στα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Ορφανός.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ